Wealthy Moms Club
Affiliate worden

Affiliate worden

Wat is affiliate marketing nu juist?

Bij affiliate marketing krijg je een deeltje van de winst van een product of dienst van een brand of bedrijf in ruil voor het promoten van die producten of diensten aan anderen. Als er iets aangekocht wordt via een linkje dat aangemaakt is uniek voor jou (een affiliate link) dan krijg jij automatisch die commissie toegeschreven. Je moet dus zelf geen producten maken, geen klantenservice doen, geen voorraadbeheer, niets aankopen of zelf iets investeren. Je bent gewoon de tussenpersoon tussen een bedrijf of brand.

Ontdek hoe jij affiliate kan worden van Wealthy Moms

Ik geef jou graag de kans om mee bij te dragen aan het leven van anderen. Wealthy moms club is mijn passieproject waarmee ik hoop het leven van mama’s, ouders en eigenlijk iedereen een stukje makkelijker te maken.
Dat is makkelijker op alle vlakken, zowel financieel als op het gebied van relaties, ouderschap, huishouden en dagelijkse bezigheden.

Dus met hoe meer we de boodschap verspreiden, hoe meer levens we samen kunnen veranderen.

Ik geef je hieronder graag de mogelijkheden van affiliate links die jij kan promoten zodat jij ook meteen een extra inkomen kan beginnen opbouwen.

Allereerst krijg je van mij bij aanmelding een dashboard op Plug and Pay, hierop kan jij je inkomsten en kliks bijhouden en kijken wanneer je inkomsten uitbetaald zullen worden, voor jou is dit dashboard en je aanmelden volledig gratis, dat ziet er zo uit:

De producten die je kan promoten

Het Wealthy moms weekmenu. Hier krijg je 52 weken lang elke zondag een weekmenu in je inbox met recepten en ideeën voor ontbijt, lunch en diner voor een gemiddeld gezin van 4 personen. Inclusief een boodschappenlijstje, extra ideetjes en receptjes, een seizoenskalender en nog veel meer. Er loopt 50% commissie op dit product wat wil zeggen dat jij voor elke sale €26 ontvangt.

Je kan ook een gratis test weekmenu vinden in het dashboard om te geven aan geïntresseerden, kopen ze daaruit daarna het jaar lang weekmenu’s aan dan ontvang jij alsnog je commissie.

 

Het Wealthy Moms Club membership. In dit membership ontdek je alles over affiliate marketing, digital marketing, een website opzetten, producten creeëren en andere verdienmodellen. Ook een stukje wealthy life waar er meer focus is op het makkelijk en leuker maken van je relatie, ouderschap, huishouden enzovoort.
Meer informatie kan je hier lezen.

Hierop loopt 20% commissie. Je ontvangt zo voor elke sale €2,5 per persoon, het membership is wel verplicht 3 maanden af te nemen dus je ontvangt eigenlijk €7,5 per persoon. De huidige prijs zal in 2024 ook stijgen wat jouw commissie dus ook zal doen stijgen.

 

 

Momenteel loopt er ook een affiliate succes challenge, live te volgen voor €9. Er kunnen tijdens de challenge nog deelnemers instappen maar daarna zal de challenge een niet-live product worden aan een hoger tarief. Je kan dus de challenge momenteel promoten voor €9 met 20% commissie dus €1,5 per sale voor jou. Daarna gaat hij even offline en ik hou je op de hoogte wanneer deze terug komt.

 

 

De online profit mentor is een coachingsessie van 90 minuten waar ik iemand one on one help met het opzetten van een online (bij)verdienste. Of je nu nog niet weet wat je wil doen of wel een idee hebt maar niet weet hoe te beginnen, je stapt op het einde weg met een duidelijk plan en concrete actiestappen om aan de slag te gaan.

De commissie is hier ook 50% dus aan het huidige tarief krijg je €50 commissie per sale.

Wees zeker dat je jouw unieke links gebruikt om te promoten zodat een sale automatisch in jouw dashboard komt. Je kan de links allemaal vinden in je persoonlijke dashboard bij mijn partners en dan klikken op ‘Weddingmatch/wealthymoms’ en dan op ‘promotielinks’.

Waar kan je deze links promoten? Denk aan facebookgroepen met mama’s, bij je eigen volgers/vriendinnen, op een website/blog of via Pinterest. Je mag dit op alle manieren doen die jij fijn vindt.

Nog vragen?

Stuur me een berichtje op Instagram of mail naar info@wealthymomsclub.be