wealthy moms club membership

Wealthy Moms Club

Wil jij ook...
Het is de cumulatie van de afgelopen 5 jaar waarin wij ontdekten dat er zo veel meer is in het leven dan je vaste routine. Dan gaan werken en je tijd afgeven voor een loon dat tegenwoordig zelfs je basis rekeningen niet dekt.

Alexa ging van huishoudhulp naar ondernemer. Van €900 per maand loon naar €19.000 per maand loon. Daardoor kon Kyell stoppen met werken in 2021 en konden wij een lange droom in vervulling laten gaan, huisonderwijs geven aan onze kindjes, veel reizen en onze dagen zelf indelen.

Je wil dit ook maar ...

Is het membership voor jou?

Je start van niets, je voelt dat je wat verandering in je leven kan gebruiken, of dat nu meer inkomen, meer vrijheid, rust of minder zorgen is.

In het membership kan je alles vinden rond hoe je kiest wat voor jou een goed extra inkomen zou zijn, hoe je start met affiliate marketing, digital marketing en online ondernemen in het algemeen. 

Je krijgt er ook alle tools bij om ook je huishouden, relatie en ouderschap te verrijken.

Met dit membership willen we jou de mogelijkheid geven om én gelukkiger te worden, minder zorgen te hebben én een extra inkomen te verdienen.

Dus zelfs als je nog helemaal niet weet wat je wil of kan doen, kan je hier de opties bekijken en alles ontdekken over de mogelijkheden.

 

Weet je helemaal nog niet wat je wilt of graag zou doen? 

Ook geen probleem! In de eerste module ontdek je alle mogelijkheden die er zijn om laagdrempelig en van thuis uit bij te verdienen. 


Wat kan je vinden in het membership?

Leer alle basisprincipes van online ondernemen en ontdek de mogelijkheden die passen in jouw leven.

Hierin bekijken we alles van wat is affiliate marketing tot tutorials van elk affiliate marketing platform en hoe jij je eerste commissies verdient.

Je leert wat goede producten zijn om te maken, hoe je die maakt en waar en hoe je ze kan verkopen.

Ik maak met jou een website, blog en leer je deze inzetten voor extra inkomen.

Ik neem je mee in de basis van email marketing. Hoe je je eerste funnel creëert en via deze weg veel extra opportuniteiten kan creeëren.

Je scrolt er dagelijks enkele uren door maar wat als je nu ook een inkomen kan verdienen via social media?

Je ontdekt in 14 modules alle basisbegrippen van affiliate marketing. De bedoeling is dat je hier elke dag een halfuurtje aan kwijt bent en dus ideaal om mee te starten. De challenge is voor opgenomen dus je bekijkt het wel nog steeds op je eigen tempo.

Leer je doelgroep bepalen en producten maken die zij nodig hebben.

Ik neem je mee achter de schermen hoe je op enkele dagen een digitaal product af kan hebben.

Een digitaal product maken is niet moeilijk, ze verkocht krijgen is anders. In deze module leer je alle onweerstaanbare marketingtechnieken.

Betaalpagina’s maken, mailreeksen schrijven, prijs bepalen en een snelle verkoop garanderen.

Leer alles op te zetten zodat je digitale producten ook verkopen als jij ze niet actief aan het promoten bent.

Coming soon

Coming soon

Coming soon

Extra thema's

In de community kan je chatten, vieren we je wins/fails, kan je feedback vragen en organiseren we regelmatig challenges.

We zorgen ook dat je relatie met jezelf en je partner weer in balans komt, dankzij het delen eigen ervaringen en gastsprekers bieden we ook ondersteuning in de struggle that is parenthood.

Alles van cleaning checklists tot life hacks en menu en knutsel ideetjes kan je hier vinden.

Quanta costa?

Wealthy moms club beginner

Stap in aan €14,99

Beide opzegbaar na 3 maanden commitment.

Wealthy moms club pro

Stap in aan €29

Beide opzegbaar na 3 maanden commitment.

Op de planning in maart voor pro

Successen